Internet Bureau Media Today - Rotterdam

U bevindt zich hier: Managed Office 365 Service

Managed Office 365 Service

Altijd en overal toegang via de Cloud. Dat is het gemak van Microsoft Office 365. Met de abonnementsservice van Media Today krijg je een zorgeloze en schaalbare ICT infrastructuur.

Het Managed Office 365 Service abonnement van Media Today biedt je klantgerichte support. Met de abonnementsservice beschik je altijd over de nieuwste versies van de vertrouwde toepassingen (Word, PowerPoint, Excel en meer) en is er toegang tot de documenten waar en wanneer ze nodig zijn. Microsoft Office 365 werkt op jouw kantoor pc, laptop, thuiscomputer, tablet en mobiele telefoon. Kortom, overal waar jij en je medewerkers aan het werk willen.

Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand. Jouw ICT investeringen zijn zo heel voorspelbaar en aan te passen naar de actuele behoefte met de Managed Office 365 Service. Zonder eigen nieuwe servers beschik je over SharePoint, Exchange en Lync. Je biedt je medewerkers een geavanceerd ingerichte werkplek aan zonder investering in een eigen infrastructuur en additioneel ICT personeel.

 

Sample image

Neem vrijblijvend contact op via email of bel ons op 010 841 27 06

Contact

  • Floris Burgwal 101
    2907 PC Capelle a/d IJssel
  • 010 841 27 06

Nieuwsbrief

LIKE ONS OP FACEBOOK