Internet Bureau Media Today - Rotterdam

U bevindt zich hier: Portfolio

Subcategorieën

Webdesign

Webdesign (25)

Media Today werkt uitsluitend met responsive webdesign zodat uw website of webshop óók knalt als de bezoeker op een mobiel apparaat uw aanbod bekijkt.

Toon items...
Webapplicaties

Webapplicaties (12)

Met goede webapplicaties verbetert u de klantervaring en uw verkoopcijfers. Media Today helpt u om uw bestaande systemen makkelijk online aan te bieden.

Toon items...
Managed Office 365 Service

Managed Office 365 Service (0)

Met de Managed Office 365 Service van Media Today heeft u altijd en overal toegang tot de nieuwste Microsoft online diensten.

Toon items...
mei 2014

Voor Van Poelgeest,een gerenommeerd BMW en MINI dealer, realiseerden wij een portal pagina volgens de Corporate Identity (CI) norm waarop je het totale aanbod en alle vestigingen in een oogopslag kunt zien.

mei 2014

Voor de speciale MINI Joyride campagne van MINI Den Haag realiseerden wij een geanimeerde banner zodat jij met 1 klik gelijk alle MINI actie modellen op je scherm hebt.

mei 2014

Wijn Fred biedt een mooi assortiment van wijnen speciaal voor jou geselecteerd door de vakmensen van Restaurant Fred. Wij realiseerden een responsive webwinkel zodat jij eenvoudig een aantal vaste pareltjes maar ook de seizoenswijnen kan bestellen op je pc, tablet of mobiel. Met het achterliggende onderhoudssysteem kan het team van Wijn Fred zelf makkelijk het assortiment en de bestellingen beheren.

apr 2014

Voor SKVR, de stichting Kralingse Golfweek, vernieuwden wij de website voor het Open Stroke Play Kampioenschap 2014 van Rotterdam. Zodat jij je makkelijk online kunt inschrijven voor het Golf Toernooi en tijdens het toernooi de kwalificaties, startlijsten, starttijden en uitslagen kunt bekijken.

mrt 2014

Voor Renova BMW, een gerenommeerd BMW dealer, realiseerden wij een responsive website conform de nieuwste CI-norm én volgens de laatste SEO-technieken. Zodat jij alle informatie over deze dealer, de nieuwste BMW modellen en de ruime premium selectie van BMW modellen kunt bekijken waar je wilt. Onderweg met je smartphone, lekker op de bank met je tablet of gewoon achter je bureau.

feb 2014

Loa-Shoes levert designer schoenen, tassen en armbanden van leer. Alle producten zijn ambachtelijk handwerk en worden uitsluitend op bestelling speciaal voor jou gemaakt. In 2015 vindt er een expo plaats van het werk van deze creatieve designer. Voor de bestaande website realiseerden wij een upgrade van het achterliggende onderhoudssysteem naar de huidige normen en plaatsten een nieuwe template.

jan 2014

Brides & Beauty is volledig gespecialiseerd in bruidsstyling. En dat zie je! De bruidstylistes hebben zeer ruime ervaring en weten hoe belangrijk het is om iemand te hebben die écht luistert naar je wensen. Een bruid… die staat altijd op nummer 1 bij Brides & Beauty! Wij realiseerden een complete restyling van de website gebaseerd op een aangeleverd moodboard.

dec 2013

Van Poelgeest is een gerenommeerde merkdealer. Voor de speciale MINI Deal van Van Poelgeest realiseerden wij een webapplicatie waarmee de wel héél hoge korting inzichtelijk gemaakt wordt. Zo kun jij precies hoeveel je bespaart bij aankoop van de MINI One - Final Limited Edition.

dec 2013

Bij de Kantersgroep ben je verzekerd van één gesprekspartner die alle disciplines onder één dak huisvest. Architecten, ingenieurs en adviseurs streven onvermoeibaar naar perfectie en kwaliteit. Wij realiseerden een geavanceerde website om de specialisaties en projecten overzichtelijk te tonen.

dec 2013

Renova is een gerenommeerde merkdealer. Tijdens de Topdeal Dagen is de voorraad van 2013 voor wel heel aantrekkelijke prijzen de deur uit gegaan! Wij realiseerden een countdown applicatie om de start van deze bijzondere dagen duidelijk in beeld te brengen. Zodat jij precies kon zien wanneer je met je slaapzak voor de deur moest gaan liggen om gebruik te maken van deze topdeals.

Sample image

Neem vrijblijvend contact op via email of bel ons op 010 841 27 06

Contact

  • Floris Burgwal 101
    2907 PC Capelle a/d IJssel
  • 010 841 27 06

Nieuwsbrief

LIKE ONS OP FACEBOOK